Lame

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Zábava na internete

Určite nechcem skĺznuť na úroveň niektorých webov, ktoré píšu o zaujímavých veciach a nedozviete sa vlastne nič, rady do života, ktoré dáva človek spoza klávesnice, sú to v podstate infantilné články a ich názov prezradí všetko a až keď si ho prečítate zistíte, že sa to čítať neoplatilo a už článok podobného typu neotvoríte, ale otvoríte to vám garantujem, slovo sex, súlož, láska to sú slová čo predávajú čokoľvek a kedykoľvek, poďme teda priamo k tejto zábave, nazvem ju (bez urážky) infantilná.
Dievčenské blogy: Sprievodnými prvkami blogovania na takomto webe je omnoho príťažlivejšie video, video neurobí, introvertný, nesebaistý človek, ale zväčša pohladní sebavedomí mladí ľudia, alebo v podstate deti, to že 15 ročné dievča čo dáva rady na internete ako si umyť hlavu a akú riasenku používajú, chlapcov udrží pri sledovaní videa, že sa môže kuknúť na peknú susedu vedľa z bytovky a zistiť či je namyslená, či má priateľa, či už s niekým spala a ... Baby udrži pri pozeraní to, že chcú byť ako ich suseda vedľa z bytovky,lebo sa teší záujmu chlapcov, je stredobodom pozornosti o kamošky nemá núdzu. Ľudia sa stavajú pocitovo dôležití a myslia si „Na mojom názore záleží“ Massie Blocková si hovorí slečna ktorá sa prihovára prostredníctvom svojich stránok, má asi 18 rokov, bloguje na strankach blog.cz, jej postrehy sú pre dospelého jedinca tak pubertálno-vtipné, nerieši ťažké témy, nemá problém rozprávať o svojom priateľovi, nevere, o sebe, rada odpovedá na otázky – robí ju to dôležitou a nad vecou. Inak „kvázisympatické dievča“. http://divciparta.blog.cz Dominika Myslivcova má asi 16 rokov a preslávila sa prostredníctvom svojich videoklipov, nebudete mať problém si ju na youtube nájsť. Kto by chcel myslím že v piatok bude hosťom Jána Krausa v jeho show na prime. http://dominikamyslivcova.cz/ SEXPERTI – dvaja mladí muži, ktorý si vymýšľajú rôzne scénky s reálnymi ľuďmi. Príklad za všetky, keď začnú (každý osobitne) na ulici baliť dievčatá veľmi svojským spôsobom, potom si to niekde doma pustia a svojimi hláškami sa to snažia znalecky okomentovať, na vtipné to moc nemá, ale každopádne to dopozeráte, aj keď niektoré pasáže možno trošku posuniete. Je to však dobrý marketing, predávať tričká so svojim logom a prezentovať si svoje podnikateľské aktivity. http://www.sexperti.cz/ Neviem čo si mám myslieť o takomto detskom prejave. Je to v podstate nenásilné, kliknúť si na to môžete-nemusíte, poviem si : „No lepšie ako predávať drogy na predmestí“, moc kultúry a nejakej myšlienky to nemá, puberťáci však na takúto zábavu pristúpia vždy, veď oni sú práve vo chichichi období a preto im bude všetko chichi smiešne. Nič nové pod slnkom v Spojených štátoch takéto girl blogy sú rozšírené ako chrípka v januári, len zbystrite pozornosť keď sa vaše decko bude zavierať do izby a natáčať blog video, čo na internet dáš to tam ostane o tom by vám mohli niektorí rozprávať. Čítajte viac: http://martinkulhavy.blog.sme.sk/c/258283/Zabava-na-internete-alebo-dievcensko-chlapcenske-blogy.html#ixzz1FWjcyZTO

Litera | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014